crocco Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Zakąski będą,tylko jest wybór na później,kto chce golonko a kto chce obiadek. Golonko trzeba zapeklować,ugotować i ugrilować,więc jest więcej robot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Zakąski będą,tylko jest wybór na później,kto chce golonko a kto chce obiadek. Golonko trzeba zapeklować,ugotować i ugrilować,więc jest więcej robot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Co do koszulek lepsza wersja poniżej lecz cena70zeta przeraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Zakąski będą,tylko jest wybór na później,kto chce golonko a kto chce obiadek. Golonko trzeba zapeklować,ugotować i ugrilować,więc jest więcej robot. to napisz jeszcze co jest serwowane na ten obiad aby wszyscy wiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Co do koszulek lepsza wersja poniżej lecz cena70zeta przeraża. 20 zł za dodatkowy kolor to jak dla mnie przesada. 50zł jest jeszcze do przełknięcia. Ale oczywiście się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 obiadek to niespodzianka - dlatego proponuję golonko 70,00 zł za koszulkę, jeszcze marża dla Bavarii to nie do przyjęcia, wiem że wysoka jakość kosztuje i ja chętnie taką koszulkę bym kupił, ale dla innych, w szczególności klientów BAVARII wydaje mi się nie do przejścia. Trzeba znaleźć coś tańszego. Jeżeli się mylę to mnie skorygujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) obiadek to niespodzianka - dlatego proponuję golonko 70,00 zł za koszulkę, jeszcze marża dla Bavarii to nie do przyjęcia, wiem że wysoka jakość kosztuje i ja chętnie taką koszulkę bym kupił, ale dla innych, w szczególności klientów BAVARII wydaje mi się nie do przejścia. Trzeba znaleźć coś tańszego. Jeżeli się mylę to mnie skorygujcie. co racja to racja- koszulke PSPD kupiłem za 35zł wiec może zaczerpnąć info gdzie oni je robili. Koszulka Fruit of the Loom Super Premium 610440 GL są w promocji za- 9,45 (obcisła) Koszulka Fruit of the Loom Heavy Cotton 612120 51 -8zł czarna Koszulka Fruit of the Loom Heavy Cotton 612120 36 8zł niebieska http://basketo.pl/se...CFarKtAodHxQA1g a może by zamiast nadruku haft http://arteam.com.pl/pl/i/Haft/19 Edytowane 19 Listopada 2014 przez staff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudark Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Koszulka Fruit of the Loom Super Premium 610440 GL są w promocji za- 9,45 (obcisła) Koszulka Fruit of the Loom Heavy Cotton 612120 51 -8zł czarna Koszulka Fruit of the Loom Heavy Cotton 612120 36 8zł niebieska Moim zdaniem koszulki f. Fruit Of The Loom są bardzo złej jakości. Racja 70 zł,to trochę za dużo. Będę szukał tańszego rozwiązania, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Koszulki z haftem mają niezłą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 -golonko 6.Zorro 7. staff 2xprzekąska+golonko 8. bartoszMC 9. Dwight- golonko 10. Janek (siwek-jas) - obiad 11. kolega Maciek(nowy piwowar domowy)- golonko Edytowane 19 Listopada 2014 przez andrzej1986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudark Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Znalazłem inną firmę do koszulek. Koszt wykonania takich koszulek to 35 zł netto. Koszulka Stedman 185g Technika nadruku: Folia Flex Termin realizacji ok 2 dni roboczych. Pozdrawiam 37 zł netto = 43,05 zł brutto + koszty przesyłki. Jeżeli chodzi o piątek, nie wiem czy bedę, ale czy jest możliwość ewentualnego zamówienia golonka na miejscu, gdybym się zjawił? Edytowane 19 Listopada 2014 przez hudark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Mówiła Monika,że będzie więcej więc nie powinno braknąć. Rozumiem,że osoby nie biorące obiadku reflektują na golonkę? 43 zeta to już bardziej przyjazna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszMC Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 -golonko 6.Zorro 7. staff 2xprzekąska+golonko 8. bartoszMC - golonko 9. Dwight- golonko 10. Janek (siwek-jas) - obiad 11. kolega Maciek(nowy piwowar domowy)- golonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 -golonko 6.Zorro - golonko 7. staff 2xprzekąska+golonko 8. bartoszMC - golonko 9. Dwight- golonko 10. Janek (siwek-jas) - obiad 11. kolega Maciek(nowy piwowar domowy)- golonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 43,00 zł jest już do przyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Mała zmiana : 6- Zorro + kierowca Krzysiek = 2 golonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Kupiłem dziś w świecie alkoholi Saisona warzonego przez Pracownię Piw i SzałPiw - SUPER !!!! trzeba to sprowadzić do Bavarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Monika podała ceny za zakąski +golonko-35zeta,zakąski+obiadek -25zeta. Edytowane 20 Listopada 2014 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Kupiłem dziś w świecie alkoholi Saisona warzonego przez Pracownię Piw i SzałPiw - SUPER !!!! Potwierdzam! Wyborne piwko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) co tak inflacja poszła do góry na golonko? to w takim razie: 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 -golonko 6- Zorro + kierowca Krzysiek = 2 golonka 7. staff 2x obiad 8. bartoszMC - golonko 9. Dwight- obiad 10. Janek (siwek-jas) - obiad 11. kolega Maciek(nowy piwowar domowy)- golonko Dodaj punkt Piwo to odpowiedź niezależnie od tego,jakie było pytanie. Edytowane 20 Listopada 2014 przez staff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wczoraj wysłałem zapytanie do firmy ARTeam sc.z Katowic w sprawie koszulek: Grono piwowarów i piwoszy z Jastrzębia Zdroju i okolic znana jako Jastrzębska Akcja Piwowarska szuka firmy zajmującej się nadrukiem lub haftem wzoru na koszulkach. Interesuje nas nadruk czarny na koszulkach w kolorze BOG wg wzoru z załącznika. Na koszulce miałoby to wyglądać tak jak na drugim załączniku.Proszę o informację ile kosztował by druk a ile haft takiego wzoru,ile czasu potrzeba na realizację. Dziś przyszła odpowiedź Witam od 30szt minimum wykonujemy sitodruk a to tą techniką bezie to najlepiej i najtrwalej wykonane Przy 30szt koszulka 155g z nadrukami wyniosłaby = 21zł/szt brutto przy 100szt = 15zł brutto Grubsze ksozulki 185g byłyby droższe o 3zł Czas realizacji ok 7-10 dni. Jest czas i miejsce na dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) co tak inflacja poszła do góry na golonko? to w takim razie: 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek + 1 - 2 golonka 4. sz4kal 5. andrzej1986 -golonko 6- Zorro + kierowca Krzysiek = 2 golonka 7. staff 2x obiad 8. bartoszMC - golonko 9. Dwight- obiad 10. Janek (siwek-jas) - obiad 11. kolega Maciek(nowy piwowar domowy)- golonko Edytowane 20 Listopada 2014 przez Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Kupiłem dziś w świecie alkoholi Saisona warzonego przez Pracownię Piw i SzałPiw - SUPER !!!! trzeba to sprowadzić do Bavarii Również się załapałem Faktycznie ciekawy. W ogóle ostatnio dużo ciekawych piwek tam widziałem. Oby tak dalej i by było jak najmniej przestoi, bo i takie się zdarzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Szymcio, A będzie okazja Cię kiedyś poznać? Odwagi troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) 12. RobertK - obiad o której to spotkanie ? Edytowane 21 Listopada 2014 przez RobertK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi