andrzej1986 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 1.crocco+3 2. janek + 1 3. zorro0 +1 4.Adam+1 5. Mietek 6.Czeki 7.elpolako+1 8.Pepinek 9.avanti 10.andrzej1986+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 1.crocco+1 2. janek + 1 3. zorro0 +1 4.Adam+1 5. Mietek 6.Czeki 7.elpolako+1 8.Pepinek 9.avanti 10.andrzej1986+1 11.Ignac+ Angela 12.Michał ze Scriptusa Lista zamknięta. LIsta rezerwowa gdyby komuś coś wypadło Szwed +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Na rezerwę dopisuję jeszcze brata z połówką Czyli: LIsta rezerwowa gdyby komuś coś wypadło Szwed +1. Krzyś +1. Dodaj punkt Cytuj selektywnie Odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 28 lutego spotkanie w kuźni u Darka połączone z warzeniem jego pierwszej warki.Tylko 15 miejsc wolnych. 1. crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 1. crocco 2. Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 1. crocco 2. Pepinek 3. RobertK W Leclerku w Jastrzębiu duży wybór Pinty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Chyba nie uda mi się wyzdrowieć na tyle, by się gdzieś wybierać. Jak coś się zmieni, to się dopiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) 1. crocco 2. Pepinek 3. RobertK W Leclerku w Jastrzębiu duży wybór Pinty Zapomniałem, że 28 lutego jest zjazd wiec chyba nie będę http://www.ptakislas...aska-zapraszamy może uda mi się po zjeździe "zaliczyć" ZUPę lub Kontynuację 1. crocco 2. Pepinek Edytowane 22 Lutego 2015 przez RobertK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Drodzy Piwowarzy i Piworzłopy w związku tak dużym zainteresowaniem wspólnego warzenia i nowego Piwowara, odwołujemy sobotnie spotkanie. Co do kolejnego spotkania JAPu będziemy informować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Początkiem marca wyślę na priva osób zapisanych na wycieczkę po czeskich browarach nr konta na które będziemy wpłacać na wyjazd. Kwota to 42 zł od osoby. Cena zawiera koszty przejazdu i ubezpieczenia. Pozdrowionka dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Janek, Twoja Black IPA jest fenomenalna właśnie popijam sobie przeglądając neta. Takie piwo powinni wszyscy spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Następne spotkanie 27 marca w piątek o 18:00. Omówienie planu wycieczki, degustacja własnych trunków w planie. Zaraszam do Bavarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielas Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam wszystkich, właśnie dołączyłem do Forum, niestety pierwsze warzenie w mojej kuźni jakoś nie wyszło, ale ni straconego, ja jestem otwarty i zapraszam. A propos wycieczki 11-04 to wpisuję się na listę rezerwową, jeżeli taka istnieje. Pozdrawiam wszystkich, Chmielas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBzie Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Informacyjnie: Jutro jadę do Pogwizdowa. Mogę odebrać zamówienia jak ktoś coś ma w HB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Panie i panowie. Spotkanie już w następny piątek,czy nie ma chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Pisałes wczesniej ze 27 marca.to by było za 2 tygodnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Tak, mój błąd.Spotkanie jest za dwa tygodnie. Mam teraz tyle roboty,że nie wiem jaki jest dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No to jedziemy: 1. Crocco 2. Mietek 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No to jedziemy: 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Niniejszym ogłaszam,że przedstawiciele JAPu zdobyli w konkursie piwowarskim na Patryku w Chorzowie drugie i czwarte miejsce. Zdobywcę I miejsca będziemy mieli przyjemność gościć na naszym spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. elpolako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. elpolako 5. andrzej1986 Edytowane 17 Marca 2015 przez andrzej1986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielas Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. elpolako 5. andrzej1986 6. Chmielas ... a tak przy okazji w Jastrzębiu w tę sobotę jest duża impreza motocyklowa, warto być nawet bez motocykla, o 14.00 pod MacDonald, potem parada po mieście i impreza w parku zdrojowym, zapraszam rok temu było około 2500 motocykli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. elpolako 5. andrzej1986 6. Chmielas 7. Siwek-jas ... Elpolako gratulacje za zwycięstwo Weizenem w Czechowicach!!! Myślę że go skosztujemy na spotkaniu Edytowane 18 Marca 2015 przez siwek-jas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 zostały mi tylko 2 butelki, które specjalnie trzymam na najbliższe spotkanie, więc spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi