vinter Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 O ile się wyrobię postaram się na chwilę przyjść (ale tylko na piwko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Nasze piwka już doszły ,czas na butelkowanie.Jap3/2 zszedł do 2blg,Jap3/1 zszedł do 6blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Niedzielne butelkowanie odwołane.Zrobimy to chyba w piątek wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gospoda BAVARIA Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zapraszamy do nas na ogród i na dobre piwka. Obecnie lejemy: AMERICAN GRIZZLY - browar Wojkówka alk. 5.5% BELGIAN BLOND ALE - br. BIRBANT alk. 6.9 % obj. ekstrakt 15,5 % IBU - 39 GIRO IMPERIAL INDIA PALE ALE - browar SPIRIFER alk. 7,4% ekstrakt 18,1% IBU – 72 Chlumecky Vit - pszeniczne - SUPER PiwkoBakalar - Za Studena Chmeleny - jasny lager, alk. 5,2%Litovel - premium Już czekają Dwa Smoki - Pracownia Piwa W butelkach PINTA - Imperium atakuje, Oto mata, A ja pale ale, Pierwsza pomoc, Hokus Pokus, Grodziskie, Atak chmielu, Sanrazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Hej! To butelkowanie teraz w piątek? O której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Myślę,że w piątek koło 18 moglibyśmy butelkować.Będę miał beczkę po porterówce 10l więc może poexperymentujemy i damy 10l słabisza na leżakowanie do beczki.Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 W piątek o 18 to ja akurat zaczynam prace tak że znowu mnie nie będzie. Ale duchem będę z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ale w piątek butelkujemy cienkusza więc możesz wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Niestety mnie 29 nie będzie. Kto chce pomóc w butelkowaniu -zapraszam w ten piątek na 18:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) [" Ale w piątek butelkujemy cienkusza więc możesz wpaść."] No właśnie niestety nie moge,bo mój szef mógłby nie wykazać zrozumienia dla mojej pasji i podziękować mi za współpracę Edytowane 20 Maja 2015 przez zorro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jutro nie mogę. A za tydzień to wygląda, że sam bym siedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gospoda BAVARIA Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Mamy na kranie DWA SMOKI - Pracownia Piwa Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Przypominam o dzisiejszy posiedzeniu i butelkowaniu. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Żytnia wędzona Aipa z browaru Nepomucen ze Szkaradowa dojeżdża do Bavarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 W związku z nikłym zainteresowaniem spotkanie 29 maja zostaje odwołane.Czekam na propozycje dotyczące czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 szkoda że trzeba odwołać, do pt daleko więc może jeszcze nazbieramy ludzi dla zainteresowanych: mam drożdże Fermentum Mobile - FM13 Irlandzkie Ciemności (fiolka nie otworzona), wymienię na inne drożdże lub jakieś ciekawe piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Może i nie trzeba ,ale po frekwencji ostatnich spotkań widać,że zainteresowanie jest nikłe.Ja nie mogę przyjść.Jeśli ktoś chce się spotkać to Gospoda zawsze dla nas jest otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Na czerwcowe spotkanie w przygotowaniu mała niespodzianka dla uczestników kursu sensorycznego, więc trzeba się spotkać. Moja propozycja terminu: 26 czerwiec np. 18:00. Ale jeżeli wyznaczycie inny to się dostosuję. Edytowane 28 Maja 2015 przez siwek-jas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 26 kończy się szkoła więc wielu może nie pasować.Mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielas Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Mnie też może nie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No to faktycznie ten termin mało atrakcyjny. Więc proszę podajcie inny. Ja się dostosuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mi by jedynie przyszły tydzień i ten 12-13 nie pasował. Potem można kiedy chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Spragnionych spotkania i dobrego piwka zapraszam w ten piątek wieczorem.Ja będę koło 20:00.Jest możliwość podpięcia Żytniej wędzonej Aipy z Nepomucena. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 W czasie trwania przerw w przygotowaniu zacieru lub kiedy warzy się nasza brzeczka proponuję zagrać w gierkę, którą znalazłem na czeskim (jak na Czechów przystało) portalu: http://www.hry.cz/pardal#p=home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czy metalowa część JAPu wybiera się na www.darkfest.pl 20 czerwca jadę i mam dużo miejsca w aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi