Mietek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zastanawiam się. Ale fakt, że będzie rajd i trza będzie kombinować jak się wydostać z domu lekko mnie zniechęca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wyjazd o 7:00i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Albo jadymy na kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) A nazot: Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja się wybieram jak nic mi nie wypadnie. Raczej będzie to wyjazd rodzinny samochodem ale są też autobusy PKS Raz chyba dwa lata temu jechałem w piątek po płedniu autobusem z dworca PKS w J-biu. Nie pamiętam jak jest z powrotem bo zona po mnie przyjechała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Od bidy da się od/do Pawłowic Bus Brothers http://busbrothers.pl/rozklad-jazdy/katowice-cieszyn/# Niestety mój szwagier jedzie na mecz (czy raczej Mecz ) więc sam transportu nie mogę załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jo jada autym.Spadki pojada jak mi krew pozwoli, choćbych mioł w aucie spać. Komu to odpowiado tego biera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A jedziecie w piątek czy w sobote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A jedziecie w piątek czy w sobote ? ja raczej w sobotę tu jest program http://www.cieszyn.pl/?p=eventsShow&iEvent=20542 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Mi odpowiado. Najwyżyj wezna śpiwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jada w sobotę ,musza zdążyć uciyc przed rajdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 jadę w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Nie wypij wszystkiego, zostaw coś dla nas na sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 W piątek tam będzie mój dość dawno niewidziany znajomy. Więc też będę. W sobotę jak wątroba pozwoli Zapowiada się kolejny wesoły weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mogę być w piątek,zmienili mi zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczuga Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jo jadą w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mogę być w piątek,zmienili mi zmianę W piątek brat od tego kolegi może mnie odwieźć do Bzia. A skoro mnie, to i Ciebie. Z kolei do Cieszyna jadę zaraz po pracy z kumplem, co tam mieszka. Więc gdybyś się dostał do Cieszyna, albo na 16 do Pawłowic, to transport jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczuga Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzieki my jadymy we czterech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Spotkamy się 19 września w sobotę o godz 18:00.Spodziewamy się gości z zaprzyjaźnionego browaru Fabrica RARA . Edytowane 6 Września 2015 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Gratulacje dla Elpolako za zajęcie drugiego miejsca w cieszyńskim konkursie portera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 również przyłączam się do gratulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Rafał, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jak już zapowiadałem ,spotykamy się w sobotę 19 września o godz 18:00 Spodziewamy się gości z cieszyńskiego browaru Fabrica RARA jak i ich piwka https://www.facebook.com/FabricaRARA?fref=ts Porozmawiamy o planowanej wycieczce po śląskich browarach w dniu 11 listopada. Nie zabraknie oczywiście czasu na dobre nasze piwka jak i co nieco od Moniki. Do środy muszę podać listę 1.crocco 2.Janek 3 Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 4.elpolako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 5.Andrzej+Marta( będziemy trochę spóźnieni bo przyjdziemy o 19)- wezmę moja lustrzankę to mogę pstryknąć parę zdjęć gdyby ktoś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi