crocco Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Widzę,że było bardzo ciekawie. Szkoda,że musiałem wyjść tak wcześnie. Piwko iżurek przepyszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Mile spędzony wieczór przy dobrym piwku, dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Będę pod koniec tygodnia zamawiał z homebrewing. Jeśli jest ktoś chętny , to pisać na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Czy coś się dzieje w sprawie koszulek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudark Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Czy coś się dzieje w sprawie koszulek? Tak, czekam na decyzje dostawcy, czy jest w stanie wykonać i za ile dla nas te koszulki. Po Waszych sugestiach i lekkich modyfikacjach grafiki przez Szymcia, wysłałem poniższe do wyceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jakoś nie widzę wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Szóstego listopada jest dzień stoutu. Może w piateczek wieczorem dopijemy Seana w Bavari? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Niestety ale wczoraj dopijałem Imperiala i obawiam się że nie dostanę zezwolenia w domu, aczkolwiek jeszcze nic przesądzonego. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Mi puszczają hamulce, a następny dzień muszę jeździć od rana. Ale może podjadę i na końcu sekcję Goldmansdorf zabiorę do domu. Jak co to z Crocco się zdzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Od piątku dwa nowe piwa na kranach. Na pewno jasny Wąsosz i coś ipowatego z Alebrowaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Kusisz Crocco kusisz !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 O której ewentualnie byście tam byli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja dopiero po "szychcie" czyli koło 22-iej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jest IPA jestem ja . Będę przed 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witajcie. Ma ktoś z miłych panów gestwe jakichś górniakow do oddania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 W Bavarii na kran doszły Crazy Mike z Alebrowaru i przepyszna pszeniczka z Wąsosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dzięki za spotkanie. Mimo, że tylko byłem uczestnikiem biernym to było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Mietek właśnie widziałem żeś był jakiś chory Pszeniczki nie piłem ale aromat był ciekawy, Crazy Mike był niczego sobie Edytowane 8 Listopada 2014 przez Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mietek właśnie widziałem żeś był jakiś chory To nie choroba. To pokuta A biorąc pod uwagę jedną dyskusję, to dobrze, że "chorowałem", bo mogło by być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dobra Mietek,głupot nagadałem,dobrze,że ktoś był mądrzejszy ode mnie. Dzięki za spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mi Arku nie o rozmowę z Tobą chodziło, a o wcześniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja chyba wpadnę jeszcze dzisiaj na boks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4kal Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Crazy Mike, zdradliwe piwo Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witajcie. Ma ktoś z miłych panów gestwe jakichś górniakow do oddania? Gwoździe i banany z fermentum mobile - gęstwa raz użyta - wymienie na coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witej Sz4kal, fajnie żeś prziszoł i doł sie poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi