sz4kal Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Poznać jak poznać ... Szalony Michał mnie zniszczył Do następnego spotkania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 dzis w leclercu pierwsza pomoc za 4,99 zł i dobry wieczor za 5 z groszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Przypominam o spotkaniu 21 listopada o 18:00 ,oczywiście w Gospodzie Bavaria..Na kranach Crazy MIke z Alebrowaru,Sean i Pszenica z Wąsocza Svetly Litovel i cóś jeszcze. Oczywiście przynosimy własne wyroby. Wpisujemy się na listę pamiętając o zapłacie za poczęstunek w kwocie 25zeta. Pamiętamy o butelkowaniu MIAIPA.Jęśli tak mocne pifko to może w buteleczki 0,33? Będę miał odpowiednią ilość. . Oficjalnie zapraszamy Siostry i Braci z Tustela na nasze spotkanie. Gabi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Będę. Od soboty zacznę na FB informować o spotkaniu. Ja mam troszkę 0,33, więc jak co, to też mogę dorzucić. Etykiety też jakieś będą. Tak więc: 1. Crocco 2. Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Tak więc: 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek jak będzie trzeba też mam trochę 0.33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4kal Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Tak więc: 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. sz4kal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Widzę, że nawiązaliśmy oficjalne stosunki dyplomatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dzisiaj o 17:00 przelewamy na cichą i dodajemy Citrę. Będzie gęstwa S-04 do odzyskania. Chętni na gęstwę przynoszą zdezynfekowane słoiczki i pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 5. zorro0 dawno mnie nie było,mam nadzieję że tym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 6. Vinter - wpadnę ma chwilę napić się piwka (do poczęstunku mnie nie liczcie). Przyniosę kapslownicę na butelkowanie PS: W E.Leclerc pojawił się Dyniamit z Pinty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 W Bavarii jest Aja Pale Ale -nowość Pinty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) No to jutro trzeba będzie skosztować Edytowane 15 Listopada 2014 przez vinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 dziś piłem Aja Pale Ale - no cóż, dupy mi nie urwało, mówiąc delikatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBzie Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja nie dam rady niestety. W piątek butelkowanie mam zaplanowane, w sobotę warzenie... Na następne spotkanie będę miał za to co przytargać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Ja też się dopisuję do listy. Niestety piwa nie mam jak przynieść bo został mi tylko sweet stout, a czasu nie miałem na warzenie bo ciągłe remonty w domu. Do stycznie znów nawarzę dużo piwa i wtedy przyniosę się pochwalić Tak więc: 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 Edytowane 18 Listopada 2014 przez andrzej1986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wiem,że Zorro nas odwiedzi. Tak więc: 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 6.Zorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jedna osoba zgłosiła się przez FB i też zamawia przekąski. Wydaje mi się, że to staff z tego forum, ale pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Jedna osoba zgłosiła się przez FB i też zamawia przekąski. Wydaje mi się, że to staff z tego forum, ale pewności nie mam. racja to ja więc dopisuję się do listy 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 6.Zorro 7. staff Edytowane 18 Listopada 2014 przez staff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudark Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Koszulki: Niestety mój dostawca (były ) nie przysłał mi oferty. Natomiast znalazłem firmę z J-bia, która robi koszulki. Wysłałem im zapytanie dla dwóch wariantów. Poniżej odpowiedź od firmy, Koszt jednej koszulki w dwóch kolorach wyniesie 70 zł, w jednym: 50 zł. Koszulki francuskiej firmy Sol`s, bardzo dobrej jakości - jest możliwość sprawdzenia przed złożeniem zamówienia. Maksymalny rozmiar nadruku dwukolorowego - 33 cm szerokości. Kolory RGB możliwe są do uzyskania tylko na ekranie komputera, w druku stosuje się profil CMYK o mniejszym zakresie barw. Proszę skorygować ten kolor. Pozdrawiam, W cenie nie ma żadnej prowizji - w przypadku chęci sprzedaży na zewnątrz (poprzez Bawarie - o ile się zgodzą) należało by coś doliczyć. Edytowane 18 Listopada 2014 przez hudark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszMC Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Chętnie spotkam się z piwowarami z Jastrzębia i okolic . Również poproszę o przekąski. 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 6.Zorro 7. staff 8. bartoszMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 1. Crocco 2. Mietek 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 6.Zorro 7. staff 2xprzekąska- będę z żoną 8. bartoszMC 9. Dwight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Zakąski +obiadek czy zakąski +golonko.Proszę się określać przy zapisce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 6.Zorro 7. staff 2xprzekąska- będę z żoną 8. bartoszMC 9. Dwight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 6.Zorro 7. staff 2xprzekąska- będę z żoną 8. bartoszMC 9. Dwight 10. Janek (siwek-jas) - obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Zakąski +obiadek czy zakąski +golonko.Proszę się określać przy zapisce. crocco co za komplikacje jedni piszą obiad, a było pisane o zakąskach do piwa za 25zł czy mamy głosować kto jest za czym czy będzie taka forma jak było ostatnim razem... 1. Crocco 2. Mietek-Obiad 3. Pepinek 4. sz4kal 5. andrzej1986 6.Zorro 7. staff 2xprzekąska+golonko 8. bartoszMC 9. Dwight- golonko 10. Janek (siwek-jas) - obiad Edytowane 18 Listopada 2014 przez staff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi