Mietek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 28 raczej odpada- jednak w poniedziałek jest praca. 27 jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 W tym tygodniu dwóch nowych piwowarów w okolicy (w tym jeden w Bziu) uwarzyło swoje pierwsze piwka w domu!! Może uda mi się ich namówić na spotkanie 27-go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mi też pasuje 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zapraszam na grudniowe spotkanie 27.12.2014 godz 18:00 (ostatnie w tym roku). 1) Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Nie wiem, czy dam wtedy radę o 18, ale będę 1) Pepinek 2) Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 1) Pepinek 2) Mietek 3) Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 W E'Leclerc do kupienia za niecałe 13 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) 1) Pepinek +3 2) Mietek 3) Andrzej 4) Gabi Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Od jutra w Gospodzie Bavaria będzie Grand Champion 2014r. Mamy 40 butelek. Czy coś zostawiamy na spotkanie czy wszystko w miedzyczasie spożywamy? Edytowane 18 Grudnia 2014 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Zamówiłem dziś w HB kilka pierdółek. Jeśli się da, to odbiorę w J-biu, jeśli nie będzie takiej możliwości, to w siedzibie. Gdyby ktoś chciał z darmową dostawą to niech zamawia i daje znać. Ja bym był za zostawieniem. Teraz i tak nie będę tam łaził, bo sobotę mam zaplanowaną, a potem święta. Ale jak nie zostanie, to nie będę jakoś specjalnie zły Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 niech zosatnie Grand Champion 2014 conajmniej 20 butelek na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zostawimy paczkę na spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 W czasie spotkania będzie oficjalna premiera naszego drugiego piwa jakim jest MIAPA. To jest piwo warzone przez JAP w Gospodzie Bavaria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Co na spotkaniu będzie tylko 7 osób ? Piwowarzy i Piworzłopy wpisujcie się na spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 1) Pepinek +3 2) Mietek 3) Andrzej 4) Gabi 5) Janek + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Przecież ja też będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 W sobotę będę w Krakowie,a wracając postaram się wpaść choć na chwilkę-zależy w jakim stanie bede.na kluski się nie zapisuje.i prośba,czy ma ktoś gestwe dolniaków do oddania w moje ręce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Js tez sie szykuje plus dwie osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dolniaki będę miał ale po nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 1) Pepinek +3 2) Mietek 3) Andrzej 4) Gabi 5) Janek + 2 6) Crocco 7) avanti68 +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 OK Arku.jeśli ktoś jednak będzie miał w sobotę to będę niezwykle rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jeszcze paru piworzłopów prosiło mnie żeby ich zapisać więc u mnie "mała" zmiana: 1) Pepinek +3 2) Mietek 3) Andrzej 4) Gabi 5) Janek + 7 6) Crocco 7) avanti68 +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Proszę o liczne przybycie. Omówimy styczniowy kurs sensoryczny,podsumujemy rok i plany na 2015. Tym razem golonka nie będzie ,ale oczywiście poczęstunek i obiadek będzie. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kilku moich znajomych jest na etapie "prawdopodobnie będę". Nie wpisuję ich do oficjalnych statystyk, bo nie ufam już takim deklaracjom Mam "prawie gotowe"* mieszadło magnetyczne. Po rozwiązaniu kilku kwestii technicznych i próbie może na "kuchennych" drożdżach mogę robić startery. W razie czego służę * działa, jedynie trzeba inny układ regulacji obrotów, bo zbyt szybko się obraca- za duży opór potencjometru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja wczoraj i dzisiaj testowałem moje mieszadło do zacierania.Super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi