Mietek Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jeden kolega potwierdził, że przyjdzie( Koza, Crocco zna). Jego kolega jest wege i gdyby poczęstunek mógł być bezmięsny, to też by chętnie zamówił). Na razie dopisuję Kozę 1) Pepinek +3 2) Mietek +1 3) Andrzej 4) Gabi 5) Janek + 7 6) Crocco 7) avanti68 +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mietek, nie przesadzasz z Kozą? Nie wiem ,czy pasuje do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jak chce, to potrafi być spokojny. Tego jego kumpla, to sam zapraszałeś w Katowicach. (Albin się nazywa?) Poproszę ich, by przyszli trzeźwi i nie narzucali sobie tempa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja też będę. Jak z tym jedzeniem? trzeba odrazu zaklepać czy na miejscu dopiero można sobie coś wybrać czy tylko jakaś ściepa na przekąski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wpisujący się na listę zakąszają ,więc płacą za jedzonko.Nie wpisujący się na listę też zakąszają więc też płacą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 o której dzisiaj startujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 O 18. Było podane http://www.piwo.org/topic/14581-jastrzebska-akcja-piwowarska/page__st__340#entry320039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pewnie będzie się działo. Mam nadzieję, że następnym razem dam radę Was odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zapraszamy wszystkich chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dziękuję za liczne przybycie.Jak zwykle atmosfera była wspaniała. Przypominam dwójce uczestników o zapłaceniu za posiłek.Lokal nie daje posiłku gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzieki Arku za fajną impreze.tak to mozna spedzac czas..pozdrawiam wszystkich nowo poznanych piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzięki za spotkanie. Mam nadzieję, że za bardzo nie byłem ciężarem w drodze powrotnej. Dziękuję za odtransportowanie zwłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzięki Grażce i Pepinkowi dostarczono nas do domu .Dzięki. Polecamy się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Również dzięki wszystkim przybyłym za fajną imprezę. Arku i Mietku nie ma sprawy, ale nie przyzwyczajajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przybyłem, lecz za pozno:-(droga się przedlużyła.niedobitki ostatnie sie pakowaly.zalapalem sie na ostatnie piwo Janka tak na pocieszenie chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pepinku nie będę się przyzwyczajać, obiecuję. Dzięki wielkie. Mój talent fotograficzny równy jest mojemu umiarkowaniu w jedzeniu i piciu, niemniej jednak nędzne próby fotografii przedstawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wszystkim piwowarom i piwnym amatorom życzę samych udanych warek i braku wad w piwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W nowym roku zyczymy (avanti i wiola z browaru 100 kłosa)wszystkiego najlepszego i dużo udanych warek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Na nowy rok zdrowia,dobrego smaku i udanych warek życzę wszystkim ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Będę miał 10kg słodu wędzonego Steinbach do odsprzedania.Jest to najbardziej wędzony ze wszystkich wędzonych słodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Oddam świeżą gęstwę Nottingham Donstar-górniaki, Oddam świeże dolniaki W-35 Gozdawy ,W34/70-dolniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Będę dziś wieczorem po nie ewentualnie jutro też wieczorem.może tak być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tzn gorniaki chciałbym i w 34/70.gozdawa jakoś dziwnie mi fermentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Arek ja bym reflektował na 5kg tego Steinbach'a! Jak byś miał to dej znać to podjada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi