Mietek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja się spodziewałem kosztu 2 razy większego, niż napisałeś na początku. Więc "jestem na tak". Ale niech się inni szybko wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja się dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Gdy będzie trzeba to ja też mogę zapłacić więcej za kurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Gdyby kurs był w innym terminie a nie dzisiaj to miałbym jeszcze jednego chętnego. Ale ogólnie jestem za większością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Gdyby kurs był w innym terminie a nie dzisiaj to miałbym jeszcze jednego chętnego. Ale ogólnie jestem za większością W innym terminie też może być, jak dla mnie, tylko dajcie znać wcześniej czy będzie, czy nie bo jeśli nie to nie będę musiał nie potrzebnie z Katowic szybciej się urywać... będę wdzięczny za info. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 dopisuje sie na spotkanie,jak bedzie jakas wolna micha to wezme a jak juz nie to o samym piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dzięki za spotkanie. Szkoda,że frekwencja niezbyt dopisała ,ale już wiadomo,że następne spotkaniu będzie bardzo nietypowe i będzie niespodzianką. Pozdrawiam i do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie i sory że niektórym przestanie smakować nawet własne piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzięki wszystkim. Nie masz za co przepraszać- Volenti non fit iniuri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 I ja chcialbym podziękować za nauki i za kolejne fajne spotkanie . Strachy na lachy,dziś próbowałem: piwo nadal dobrze wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 croku co za niespodzianke szykujesz na nastepne spotkanie,dziewczyny tanczące na rurze,a moze pani barmanka bedzie w stroju topless ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Z tych okruchów, co pamiętam, to ma być to spotkanie u debiutującego piwowara w czasie pierwszego warzenia. Ale Twój tok myślenia też mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 croku co za niespodzianke szykujesz na nastepne spotkanie,dziewczyny tanczące na rurze,a moze pani barmanka bedzie w stroju topless ? Chyba nie problem poprawnie odczytać mój nick. Jeśli chcesz to załatwię i dziewczynę na rurze ,ale Ty płacisz. Barmanka w stroju topless? Może trochę szacunku dla naszych dziewczyn! Masz ładną, młodą żonę a zachowujesz się jak ... Z szacunku dla czytających powinieneś też używać polskich liter. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Arku tylko takie żarty.co ty tak na poważnie.nikogo nie chciałem obrażać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wycieczka po czeskich mikrobrowarach. Termin 11 kwiecień.Wyjazd ok 8:30. Proszę się zapisywać. 18 miejsc czeka. 1.crocco+2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 1.crocco+2 2. janek + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 3. zorro0 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 zapisy na wycieczkę zbieram do końca lutego. Orientacyjna cena to 42zeta-transport i ubezpieczenie.Za piwko i posiłki w lokalach płacimy z własnej kieszeni(oczywiście w koronach czeskich. Odwiedzimy następujące browary: Koniczek w Wojkowicach http://www.pivovarkonicek.cz/ Ostravice w Ostravicy http://www.beskydskypivovarek.cz/ Morava we Frydku -Mistku http://www.pivovarekmorava.cz/ Venuse w Hawierzowie http://www.pivovarvenuse.cz/ Larische w Karwinie http://www.restauraceovecka.cz/ Skrzeczoński żabak w Boguminie. http://www.skreconskyzabak.cz/ Obiad planuję we Frydku -Mistku. Wyjazd o 9:00 z Jastrzębia ,przyjazd około 22:30. Wszystkie browary mają piwo w petkach,niektóre mają kufle i inne pierdoły dla kolekcjonerów. Mamy w sumie 18 miejsc Zapraszam na wycieczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczuga Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 4.Adam+1 Mietek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 1.crocco+2 2. janek + 1 3. zorro0 +1 4.Adam+1 5. Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja też się dopisuje do listy. Zabiore ze sobą szwagra wiec zaklepuje 2 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) 1.crocco+3 2. janek + 1 3. zorro0 +1 4.Adam+1 5. Mietek 6.Czeki 7.elpolako+1 Do końca lutego proszę się wpisywać.Mamy jeszcze 4 miejsca Czekamy na zgłoszenie się Pepinku!. Edytowane 14 Lutego 2015 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kiedy następne spotkanie w bavarii? Jak to jest z bavarią, kiedy jest otwarta, w weekendy czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 1.crocco+3 2. janek + 1 3. zorro0 +1 4.Adam+1 5. Mietek 6.Czeki 7.elpolako+1 8.Pepinek Kolejne spotkanie proponuję u Darka - pierwsze warzenie, 28 lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 1.crocco+3 2. janek + 1 3. zorro0 +1 4.Adam+1 5. Mietek 6.Czeki 7.elpolako+1 8.Pepinek 9.avanti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi