RobertK Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Żytnia wędzona IPA z Nepomucena bardzo dobre piwo wczoraj spróbowałem w Bawarii w Jastrzębiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Wstępnie ogłaszam termin spotkania na drugi piątek lipca.Spróbujemy piwka JAP 3/2. Chętni proszeni o wpisywanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Crocco Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, 4.Zorro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, 4.Zorro0 5. Andrzej+Marta- na razie wstępnie bo jeszcze nie jestem pewien na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, 4.Zorro0 5. Andrzej+Marta- na razie wstępnie bo jeszcze nie jestem pewien na 100% 6. Chmielas - myślę, że dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, 4.Zorro0 5. Andrzej+Marta- na razie wstępnie bo jeszcze nie jestem pewien na 100% 6. Chmielas - myślę, że dam radę 7. RobertK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gospoda BAVARIA Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Od dziś lejemy 10 CHMIELI - z browaru BIRBANT alk.5.7% BLG 13,1% IBU 30 W 10 hops użyto dziesięciu odmian amerykańskiego chmielu dodając go w równych proporcjach przy każdym z siedmiu etapów chmielenia. Wysoce pijalne i bardzo aromatyczne piwo. Na nalewaku także z browaru NEPOMUCEN żytnia wędzona AIPA 15blg, alk.5,8% Nowości piw butelkowych z PINTY - takich jeszcze nie było. ZAPRASZAMY!!! Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Gospoda BAVARIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Przypominam o spotkaniu 10lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Przypominam o spotkaniu 10lipca. 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, 4.Zorro0 5. Andrzej+Marta- na razie wstępnie bo jeszcze nie jestem pewien na 100% 6. Chmielas - myślę, że dam radę 7. RobertK 8. Michał zza rogu. Arku daj znać o której start, co z zagrychą i co tam jeszcze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Start o 18:00,na zagrychę Monika coś wymyśli,jak zawsze 25zeta płatne na spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczuga Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Przypominam o spotkaniu 10lipca. 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, 4.Zorro0 5. Andrzej+Marta- na razie wstępnie bo jeszcze nie jestem pewien na 100% 6. Chmielas - myślę, że dam radę 7. RobertK 8. Michał zza rogu. Arku daj znać o której start, co z zagrychą i co tam jeszcze. Pozdro 9.Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielas Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Oj panowie i panie wyskoczyło mi coś nagle, w piątek mnie nie będzie, do zobaczenia innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 1. Crocco, 2. Mietek, 3. Janek + Gosia, 4.Zorro0 5. Andrzej+Marta- na razie wstępnie bo jeszcze nie jestem pewien na 100% 6. 7. RobertK 8. Michał zza rogu. Arku daj znać o której start, co z zagrychą i co tam jeszcze. Pozdro 9.Adam 10.Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 11.elpolako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gospoda BAVARIA Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 10 lipca mamy dostać nowe piwko z browaru BIRBAND – RED AIPA BLG 16,5 alk. 6.8% IBU 65 Mocna goryczka na podbudowie słodowej z intensywnym aromatem amerykańskich chmieli. Skład: woda; słody: pilzeński, monachijski, karmelowy; chmiele: zeus, cascade, amarillo; drożdże: us-05. Piwo niefiltrowane, pasteryzowane. ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 10 lipca mamy dostać nowe piwko z browaru BIRBAND – RED AIPA BLG 16,5 alk. 6.8% IBU 65 Mocna goryczka na podbudowie słodowej z intensywnym aromatem amerykańskich chmieli.Skład: woda; słody: pilzeński, monachijski, karmelowy; chmiele: zeus, cascade, amarillo; drożdże: us-05. Piwo niefiltrowane, pasteryzowane. ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dopisz do mnie proszę jedną osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam, chciałbym pojawić się po raz pierwszy na spotkaniu. Czy wybiera się ktoś z Rybnika - Rydułtów? Na jakiej zasadzie odbywaja się spotkania? Mam do oddania/wymiany drożdże: S-04 ok. 10 dni z słoiku "Gwoździe i banany" z Fermentum Mobile - wczoraj zebrane. Pozdrawiam Larry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Chciałbym potwierdzić, że będę tylko że spóźnię się o ok godzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. Było bardzo pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie. Witamy w gronie piwowarów z Rydułtów. Do piątku muszę mieć informację ,kto chce i może częstować swim piwem gosci na imprezie 9 sierpnia. Wszelkie dziwne piwa i gruity mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wprawdzie mocno dziwnych piw chyba nie mam, ale częstować mogę. Co do wycieczki: o ile dobrze pamiętam, to jest planowana na 26 września. Jeśli istnieje możliwość zmiany terminu, to byłbym wdzięczny. 27 od rana muszę być sprawny i trzeźwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczuga Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Też mogę poczęstować swoim piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi