Filip Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Poszukuję sklepu stacjonarnego dla piwowarów znajdującego się w Gdańsku. Zna może ktoś takowy i może polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchuuuu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nomart ma swój sklep w Gdańsku: Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 76/78 lok. 01.- na skrzyżowaniu z Jaskową Doliną. Na fejsie mają link do sklepu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Sklep Nomart na rogu grunwaldzkiej i jaśkowej doliny. Jest jeszcze sklep w Sopocie, esencjesmaku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzięki za info. Kupiłem tam co było mi potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Czy w tym sklepie da się kupić jakieś inne surowce poza "akcesoriami" do brewkitów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://esencjesmaku.pl/ masz w Sopocie, bardzo miła obsługa, fajni ludzie. Mocno pracują nad asortymentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Korespondowałem z bossem, faktycznie jest jak piszesz. Nad stroną www też pracują. Zasugerowałem, żeby założyli tutaj swój wątek. Dla zainteresowanych: Zostały zamówione:Pacific Gem, Amarillo, Columbus, Mosaic, Cascade , Palisade, East Kent Golding. Edytowane 12 Września 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Referee Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Byłem w Esencjach Smaku otworzyli mi sklep mimo iż było jeszcze prawie czterdzieści minut (nie sprawdziłem wcześniej w jakich godzinach pracują). Bardzo miła obsługa. Duży wybór chmieli. Kupiłem takie których w Białymstoku nie ma. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Byłem w Esencjach Smaku otworzyli mi sklep mimo iż było jeszcze prawie czterdzieści minut (nie sprawdziłem wcześniej w jakich godzinach pracują). Bardzo miła obsługa. Duży wybór chmieli. Kupiłem takie których w Białymstoku nie ma. Polecam. Ja się na nich sparzyłem, jak w jednym zamówieniu zrobili 4 pomyłki i przestałem tam zamawiać, mimo, że odpadała mi przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słód i Chmiel Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 @Santa zapraszamy do nas www.slodichmiel.pl -> sklep w Gdańsku na Bohaterów Getta Warszawskiego 16 otwarty w każdą sobotę 10-15. Możliwość odbioru osobistego po uzgodnieniu telefonicznym każdego zamówienia powyżej 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sklezpiwempl Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Też podbijemy temat ul. Burzyńskiego 9, Gdańsk Zaspa. Czynni jesteśmy 12-20 od poniedziałku do piątku, w sobotę 12-16. Akcesoria dla piwowarów, piwa z polski i świata, przekąski do piwa Więcej informacji na Facebooku - po wpisaniu sklepzpiwem.pl przekieruję na Facebooka Edytowane 25 Lipca 2016 przez sklezpiwempl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 No to jutro zbadamy jak Zaspa stoi z chmielem Słód i Chmiel to tak ciupkę mało tego chmielu w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Sklepzpiwem.pl odwiedzony (stacjonarny). Piwa kraftowego jest tyle, że się w głowie (i brzuchu) nie mieści Pełne regały tego czego dusza zapragnie. Co do chmielowiska to jest coś tam do wyboru chociaż sklepik mały więc żeby wszystko było świeże to raczej w mniejszych ilościach na stanie. Wszystkie nowości i dostawy starają się ogłaszać na FB więc chwała za to. Ogólnie spoko. Obsługa bardzo miła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi