Ikyu Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 a co z gęstwą po klarowaniu żelatyną? wykorzystywał ktoś? moim skromnym zdaniem nie powinno być problemów bo wiem że żelatyne wykorzystuje sie również jako zamiennik agaru, jedyne o co bym sie pokusił to zrobienie startera i dekantacje drożdży ponad osadem z żelatyny, ale podejrzewam że jak dasz takie to też ci piwo wystartuje ale nadal dodałbym więcej bo część drożdży się nie podniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się