Przemas.IE Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam wszystkich Jestem nowy na forum i mam nadzieję nauczyć się czegoś od bardziej doświadczonych piwowarów. pozdrowienia z deszczowej Irlandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4jk Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witaj Jakieś plany na pierwszą warkę już masz? Polecam poczytać wiki i wątki dla początkujących - solidna baza wiedzy na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Już jestem po pięciu warkach, taki trening zacierania wysładzania . z warki na warkę robię postępy Na razie czekam na test pierwszego piwka ( Pale Ale ), coś zrobiłem nie tak i jest bardzo mętne , no ale metodą prób i błędów dojdę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi