ZiomBEER Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam. Planuję zrobić Stouta z ekstraktów niechmielonych + palony jęczmień. Czy palony jęczmień ma być śrutowany, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Powinien być śrutowany ale możesz go sam pokruszyć np. w moździerzu. ZiomBEER 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomBEER Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Dzięki. Szkoda "zachodu" z tym kruszeniem w moździerzu. Po prostu nie wiedziałem czy zamówić śrutowany, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vami Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ja kaszę gryczaną śrutowałem blenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się