simer17 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam wszystkich, na imię mam Krzysiek, mieszkam nie w centrum, lecz blisko Tarnowa, aktualnie kończę kompletowanie podstawowego sprzętu oraz wiedzy i niebawem ruszam z pierwszą warką Myslę że będę tu często wpadać bo widzę że masę przydatnej wiedzy tu można znaleść oraz kontakt z doświadczonymi piwowarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Witaj i powodzenia Edytowane 20 Października 2014 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam kolejnego piwowara z Tarnowa Daj namiary na PW. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinhead Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kolejnego? A ja myślałem, że nikt się tym u nas nie zajmuje. No może nie u nas bo ja z sąsiedniej miejscowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pinhead a skąd dokładniej jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinhead Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Z Woli Rzędzińskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi