zebediach Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć wszystkim, mieszkam sobie w Olkuszu i od jakiegoś czasu sobie warzę (w sobotę 12 warka dopiero), zazwyczaj przeglądam forum ale postanowiłem się zarejestrować aby mieć mieć możliwość kontakt z osobami z okolicy. Jeśli chodzi o zainteresowania piwowarskie to jestem chyba nudziarzem, bo interesują mnie prawie wyłącznie lagery. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć Stylów piwa jest tyle że na pewno zainteresuje Cię coś oprócz dolniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Pomyłka... Edytowane 23 Października 2014 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzou Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cześć! Ja jestem z Sieniczna, więc rzut beretem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebediach Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Cześć! Ja jestem z Sieniczna, więc rzut beretem. No i gitara, dobrze że jest ktoś z bliska. Można się wiedzą i doświadczeniami powymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzou Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Cześć! Ja jestem z Sieniczna, więc rzut beretem. No i gitara, dobrze że jest ktoś z bliska. Można się wiedzą i doświadczeniami powymieniać. E tam wiedzą i doświadczeniami - piwem się można powymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebediach Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Cześć! Ja jestem z Sieniczna, więc rzut beretem. No i gitara, dobrze że jest ktoś z bliska. Można się wiedzą i doświadczeniami powymieniać. E tam wiedzą i doświadczeniami - piwem się można powymieniać. W zasadzie to chyba najleprzy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vip Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jakbyście wyrzucali młóto do kosza to chętnie je odbiorę. W zamian zostawię domowe piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi