dobry alkoholik Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Mam pytanie czy dobrym pomysłem było by dodanie słodu żytniego ok 10 % do przeniczniaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzou Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dobrym, ale to już nie będzie weizen tylko weizen/roggenbier. http://www.wiki.piwo.org/Roggenbier_%28German_Rye_Beer%29 dobry alkoholik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry alkoholik Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dodać to żyto na początku zacierania razem z przenicą czy pod koniec zacierania ? Choc pewnie taka ilość nie wniesie nic do tego piwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A w jaki sposób chciałbyś to żyto zatrzeć dodając pod koniec zacierania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry alkoholik Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A w jaki sposób chciałbyś to żyto zatrzeć dodając pod koniec zacierania? chodziło mi o to czy wsypać na przerwę ferulikową razem z przenica czy na kolejne przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Przeczytaj o przerwie beta-glukanowej i poznasz odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się