mwiatr Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jeśli wypali to ja też bardzo chętnie powymieniam się swoimi piwkami - Simer17 (Krzysiek)- Biervorkoster (Marcin)- Pinhead (Marcin)- Kabat (Michał)-Tomek W (Tomek)-spinacz (Kamil)-Piter88 (Piotrek) -mwiatr (Michał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinacz Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tymczasowo można tak zrobić, bo zarzuciłem temat w al capone, wstępnie są chętni, ale musimy jeszcze poczekać na odpowiedź, mają napisać tu na forum w tym temacie, także w oczekiwaniu na ich odpowiedź można sięwcześniej spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie z Al chyba zapomnieli albo mają to w d... krótko mówiąc, może warto pomyśleć o jakiejś innej miejscówce. Owszem można się z kimś spotkać już z kilkoma osobami się wiedziałem ale nie zawsze każdemu pasuje itp.itd. Czy macie jakieś pomysły alternatywne ?? bo inaczej to temat umrze śmiercią naturalną hehhe. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonyk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Czy coś dzieje się w tym temacie poza forum? Czy depozyt powstał? Jestem początkującym piwowarem i jestem rządny porównania moich wyrobów z produktami tych doświadczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam Panowie ja chetnie udostepnie miejsce u mnie w knajpie jest na Wekslarskiej mysle ze centrum to dla kazdego sprawiedliwie, mam chlodnie to z piwkami nic sie nie bedzie dzialo jak jest zainteresowanie pisac. Sorki za analfabetyzm ale nie moge rozkminic jak uzyc polskich znakow cml 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_tommy Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Który to lokal, chętnie bym podrzucił swój wyrób do oceny przez bardziej doświadczonych piowowarów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To Multibu na Wekslarskiej 2, looknij na FB jest funpage mlody jeszcze ale brniemy do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinhead Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 O jaaa multitap w Tarnowie! Ale się dowiaduje po przerwie jak nie zaglądałem na forum. To co? Można podrzucać jakieś piwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Z mojej strony no problemo dogadajcie się wszyscy chętni i dawajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_tommy Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ja bardzo chętnie podrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam Panowie ja chetnie udostepnie miejsce u mnie w knajpie jest na Wekslarskiej mysle ze centrum to dla kazdego sprawiedliwie, mam chlodnie to z piwkami nic sie nie bedzie dzialo jak jest zainteresowanie pisac. Sorki za analfabetyzm ale nie moge rozkminic jak uzyc polskich znakow Depozyt juz ruszył? Będzie coś na wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 fenris czy to oficjalne info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Ja chłodnie mam spokojnie mogę tam to trzymać jak jest chęć w narodzie, ale to już nie ode mnie zależy. I cokolwiek w takiej sytuacji znaczy oficjalne to tak takie ono jest, aha takie małe ps jak by to doszło do skutku to proszę nie przynosić granatów bo tam na zawał zejdę Edytowane 29 Lutego 2016 przez Fenris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 oficjalne tzw, że dorzucę Twój depozyt do mapy depozytów i do wątku głównego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 no spoko jak mówię ja chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinhead Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Postaram się odwiedzić i coś podrzucić w czwartek (03.03.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter88 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Fenris w jakich godzinach masz otwartu pub np. w sobote gdybym podjechal? Moge zostawic pare butelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) no hejka pon czw 16-22 (chyba ze ide na kawe z moja lady to 16:10 ) w sobote to raczej w opór, jest ludź to jestem, oczywista od 16. Ale raczej jestem wcześniej zawsze koło/około 15-15.30. Na fb jest mój fon jak coś dzwoń bez spiny Edytowane 1 Marca 2016 przez Fenris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartose Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Czy ktoś w Tarnowie żyje z piwowarów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartose Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Może jakiś wątek albo grupę ogarnąć żeby zrzeszyć piwowarów z Tarnowa i okolic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 ja jestem za ale raczej społeczność jest uboga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartose Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Niby tak ale można by coś spróbować. Jakiś wątek na forum albo grupę na FB założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi