anyz Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witamy Przeglądamy to forum od dawna, zatem w końcu wypadałoby się przywitać. Mam na imię Przemek i warzę razem z konkubiną Martyną . W zeszłym roku na gwiazdkę dostałem od niej zestaw startowy(przy wybieraniu złapała bakcyla) i od tego wszystko się zaczęło. Pierwszą warkę uwarzyliśmy w styczniu i od razu zaczęliśmy od warzenia z zacieraniem. Bardzo mnie to wciągnęło (czasami myślę, że za bardzo ). Do tej pory udało nam się uwarzyć prawie 30 warek, a w warzeniu dzielnie pomaga nam nasza psinka. W pierwszym sezonie robiliśmy głównie z gotowych zestawów, w tym próbujemy naszych pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 u mnie podobny zestaw - konkubina+psina oryginalnie z Piastowa więc pozdrawiam po sąsiedzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi