Dario Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja mam podobną sytuację. Piwo ma 2 tygodnie i brak gazu. Burzliwa trwała 3 tygodnie, potem tydzień cichej i podejrzewam że zbyt mało drożdży pozostało by nagazować piwo. Kombinuję co robić, dodać drożdży, czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja mam podobną sytuację. Piwo ma 2 tygodnie i brak gazu. Burzliwa trwała 3 tygodnie, potem tydzień cichej i podejrzewam że zbyt mało drożdży pozostało by nagazować piwo. Kombinuję co robić, dodać drożdży, czekać? Czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A może przenieść na jakiś czas butelki do trochę wyższej temperatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Są w temperaturze domowej, ok. 20-23 stopni więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się