Skocz do zawartości

Napowietrzanie piwa po fermentacji vs wyższa temperatura fermentacji


Seta

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

 

Seta no i co? sam tego chciałeś ;-)

dwa dni urlopu na sprzątanie piwnicy i po temacie :(

eee tam... :( jak doszliśmy do porozumienia, że chodzi tylko o przelanie na chichą to się jakoś to upcha :(

Jak mówił wieszcz:

 

Przewróciło się niech leży cały luksus polega na tym

że nie muszę go podnosić będę się potykał czasem

będę się czasem potykał ale nie muszę sprzątać

 

zapuściłem się to zdrowo coraz wyżej piętrzą się graty

kiedyś wszystko poukładam teraz się położę na tym

to mi się wreszcie należy więc się położę na tym

 

coś wylało się nie szkodzi zanim stęchnie to długo jeszcze

ja w tym czasie trochę pośpię tym bezruchem się napieszczę

napieszczę się tym bezruchem potem otworzę okna

 

w kątach miejsce dla odpadków bo w te kąty nikt nie zagląda

łatwiej tak i całkiem znośnie może czasem coś wyrośnie

może ktoś zwróci uwagę ale kiedyś się wezmę

 

zapuściłem się to zdrowo cały luksus polega na tym

łatwiej tak i całkiem słusznie może czasem coś wybuchnie

będę się czasem potykał ale kiedyś się wezmę

:)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.