Mateusz Papiernik Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Cześć! Czytelnikiem piwo.org jestem od mniej więcej pół roku, w końcu zdecydowałem się zarejestrować, żeby móc również pisać, a nie tylko czytać Mam na imię Mateusz, lat 26, mieszkam i warzę od trzech miesięcy wraz z narzeczoną w Łodzi, podpisując swoje piwa nazwą Browar Domowy Matysiowo. Pasją do warzenia zaraził mnie mój ojciec, który już dłuższą chwilę bawi się piwem. Długo się opierałem, że na pewno nie dam rady, ale jak już wpadłem, to na dobre - i absolutnie nie żałuję Do tej pory udało nam się uwarzyć 7 warek - zaczynając od AIPY, na RISie kończąc. Eksperymentujemy dalej, uzupełniając się wzajemnie, bo ja największą radochę mam z dążenia do zgodności ze stylem, Justyna natomiast — z bardziej frywolnego kombinowania. Poza piwem jestem z zawodu programistą, a w czasie wolnym gram na fortepianie i skrzypcach. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do usłyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoogler Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam i życzę duuuuużo udanego piwa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dziękuję! I z wzajemnością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witaj , miłej zabawy z piwem . Uwielbiam Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi