TKF Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam, posiadam proste pytanie - czy do piwa z brewkita podczas uzupelniania woda mozna zamiast np 5l wody dolac taka sama ilosc wywaru np z igiel sosny badz miety celem uzyskania ich aromatu w piwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinhead Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Potrzeba matką wynalazku . Daj znać jak zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 polecałbym podzielić brewkit na mniejsze części, zadać różnymi ilościami rzeczonych specyfików i przefermentować w jakiś mniejszych pojemnikach - tak to może Ci się pójść kochać cała pucha a jedyne czego się dowiesz że za dużo/za mało/nie nadaje się w ogóle mięta/sosna etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKF Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ok, sproboje i dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się