dMYGOo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Cześć, Brakuje mi 4 butelek 0,33 żeby zabutelkowac w nich cala warke. Kupilem więc butelki Żywca 0,33l, skąd wlasnie moje pytanie, butelki mają "wyżłobioną" pieczątke Żywca: Slyszalem ze takie zabiegi obnizaja wytrzymalosc butelki, zastanawiam się więc: czy bedzie w nich miare bezpiecznie butelkowac czy moze jednak sobie je darowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja z powodzeniem używam.. Szkło wydaje się dość grube a butelki nieźle wyglądają dMYGOo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Spokojnie można do nich rozlać piwo. dMYGOo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMYGOo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja butelkuję w butelki 0.33 po Budwaiserze Hamerykanskim też mają jakieś tam pieczęcie czy cuś . Nic jeszcze nie wybuchło i fajnie się kapsluje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 mi "piardła" na szczęście dopiero jedna butelka,miała sporo zdobień ,ale pęknięcie zupełnie buło przypadkowe po normalnym żywcu 0,5l też takie mają i mam je od pierwszej warki,więc myślę że pewnie niektóre nawet i 40 warek mogły zaliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citizen Kane Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Slyszalem ze takie zabiegi obnizaja wytrzymalosc butelki, zastanawiam się więc: czy bedzie w nich miare bezpiecznie butelkowac czy moze jednak sobie je darowac? Używam cały kartonik takich butelek po marcowym. Jak dotąd wszytko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi