Humble Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Cześć. Mam na imię Bartosz i jak zdałem sobie sprawę, rok i 6 godzin temu uwarzyłem swoje pierwsze piwo. Jako, że czerpałem z tego forum hektolitry wiedzy, czas bym i ja mógł dorzucić swoje 3 grosze. Warzę w Gliwicach gdzie kończę studia i pracuję. Z zamiłowania oraz wykształcenia bawię się troszkę elektroniką i w rzadkich wolnych chwilach, staram się zmusić ją do współpracy z moim domowym mikrobrowarem. Od zeszłego roku mam na koncie 10 warek, głównie na amerykacką modłę. To by było na tyle, więcej wyniknie pewnie z moich postów Jeszcze raz witam i udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pozdrawiam z Gliwic i życzę udanych warek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 W Gliwicach jest nas wielu, więc o wsparcie nie będzie trudno Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi