grzdanielak Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Czyli nie kombinować już nic z gęstwą i zostawić te 5.5? 2. A na burzliwej da się coś zrobić, żeby zapobiec tego samego scenariuszowi? Bo mam kolejną warkę, którą napowietrzałem tak samo, drożdże te same (z paczki), ale BLG 15. Z tym, że nie sprawdzałem jeszcze ile odfermentowało bo cały czas jedzą (warzone w środę) Edytowane 19 Stycznia 2015 przez grzdanielak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 zacierana na lenia w 67C żeby zostało trochę ciała doczytaj;) http://www.wiki.piwo.org/Zacieranie_jednotemperaturowe_-_wp%C5%82yw_poszczeg%C3%B3lnych_czynnik%C3%B3w_na_fermentowalno%C5%9B%C4%87_brzeczki_i_wydajno%C5%9B%C4%87#Temperatura http://www.wiki.piwo.org/Zacieranie_jednotemperaturowe_-_wp%C5%82yw_poszczeg%C3%B3lnych_czynnik%C3%B3w_na_fermentowalno%C5%9B%C4%87_brzeczki_i_wydajno%C5%9B%C4%87#Eksperymenty_z_temperatur.C4.85_zacierania_2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się