pawel332 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam wszystkich miłośników piwka. Jak do tej pory (kilka lat)robiłem sobie tylko winko (z produktów działkowych) , ale naszła mnie myśl o własnym piwku dlatego tu jestem,mam nadzieję ze będzie dobrze z tym moim warzeniem. Pozdrawiam. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Cześć. Zabieraj się czym prędzej do warzenia! W JG i okolicy masz kilku piwowarów, także w razie początkowych trudności pewnie pomogą radą, instruktarzem lub surowcami np. gęstwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam Towarzysza W końcu jakaś nowa twarz w mieście jelenia. Do zobaczenia przy kufelku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam serdecznie . Jelenia Góra , hmmm ... Teściowa marzy o kamieniu z Jeleniej Góry w prezencie ... Czy z Jasnej ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siemka. Też jestem z okolic Jeleniej Góry, chociaż teraz praktycznie non stop we wrocku siedzę. Samych udanych warek życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiepuR Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No żeby czekać aż rok na nowego piwowara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel332 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam serdecznie . Jelenia Góra , hmmm ... Teściowa marzy o kamieniu z Jeleniej Góry w prezencie ... Czy z Jasnej ...? A to w tej sprawie to do Ryśka O. prezesa klubu Tęcza hehe No żeby czekać aż rok na nowego piwowara? Sądząc po nicku i nazwie browaru jesteśmy sąsiadami,ja bym musiał być nosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witaj i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi