Seba667 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tak jak w temacie czy ktos posiada ta wersje?? i czy by mogl sie nia podzoielic?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Program jest do pobrania na stronie producenta. Jeśli chodzi o "lewe" wersje, to raczej nikt nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba667 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nie chodzi o lewe tylko o nie najnowasz wersje a ta starsza 2.0.40, na stronie znalazłem tylko ta najnowsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 A czemu chcesz starszą wersję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pewnie dlatego, że do tej wersji jest dostępny crack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Może wystarczy sporysz? Kolega z forum ma kilka sztuk ;-) FurioSan i camilos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba667 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 ta nowa wersja po dodaniu słodów mi się wiesza na win8.1 a stara dobrze chodziła tylko ze ja usunąłem ja ściągnąłem nowa wersje na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba667 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jaki sporysz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Miałem podobnie na Win8, pomogło uruchamianie w trybie zgodności z Win7. A na Win10 w ogóle nie mam już tego problemu. Spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi