Krzyszto40 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam Wszystkich serdecznie. Mam na imię Krzysztof. Pomieszkuję na południowch krańcach Warmii i Mazur w Nidzicy. Jak narazie moja przygoda z piwkiem ogranicza się do konsumpcji koncerniaków. Jak uda mi się zakupić jakieś piwko regionalne czy z małego prywatnego browarku to z największą ochotą sie nim racze. Od jakiegoś czasu poważnie myślę o warzeniu swojego piwka. Jak narazie jestem na etapie gromadzenia wiedzy teoretycznej. Powoli też przymierzam się do zebrania odpowiedniego sprzętu do warzenia. Pozdrawiam Wszystkich i do miłego na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witaj "w domu" ;-) Mamy swoje miejsce na tym portalu, http://www.piwo.org/topic/7224-browarmiacy-do-wspolnego-kufla/ zaglądaj, a może kiedyś zawitasz na spotkanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi