Rafał Pałka Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Hej. Czy gdzieś w Warszawie dostanę łuskę ryżową lub coś innego do filtracji pszenicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 jaki zasyp będziesz miał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Klasyczny Witbier. Połowa słód pilzneński reszta płatki pszeniczne + owsiane. Pierwszy raz warzę wita i nie wiem czego się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 jak na szybko potrzebujesz to w sklepach ze zdrową żywnością można kupić łuskę gryczaną ,tyle że w niektórych mają tylko mieloną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się