sebastian666 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam serdecznie z Brzegu w woj. Opolskim Nazywam się Sebastian, pierwsze piwko uwarzyłem dwa lata temu, potem była przerwa ale wracam do piwowarstwa domowego z nowym zapałem postanowiłem również zbudować kegerator - zdjęcia już niedługo w galerii Zapraszam wszystkich piwowarów w bliższej i dalszej okolicy do kontaktu - z przyjemnością spotkam się przy domowym piwku, wymienię doświadczeniem i wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam, moze nie w okolicy najbliższej, choć w jednym województwie ale serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian666 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 W galerii dodałem zdjęcia mojego kegeratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi