funekp Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak jak w temacie jak jest najlepsza temperatura chmielenia na zimno??Lepiej chmielić w temperaturze 7-10 czy może10-14 a może jeszcze wyższa ?? Chodzi o to żeby jak najwięcej aromatów pozostało w piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Poczytaj sobie tu: http://www.piwo.org/topic/11043-fermentacja-cicha-aipa-temperatura/page__st__20#entry235793 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się