grigor51 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cześć wszystkim Mieszkam w Czarnym Potoku (okolice Nowego Sącza), a studiuję w Krakowie (na AGH). Interesuję się piwem craftowym od (dopiero) 7 miesięcy. Przez ten czas stało się to moją pasją . Stałem się piwowarem domowym. Fermentuje już moja 10 warka. Mam nadzieję, że dowiem się jeszcze wielu rzeczy na tym forum i pomogę innym . GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witaj i samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawart Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam sąsiada. Pozdrawiam z Olszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arczi_901 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Cześć. Urodziłem się i mieszkam w Rybniku, a w czasach szkolnych wakacje spędzałem w Waszej okolicy, w Olszance. Aż się łezka w oku kręci jak pomyślę o tych czasach spędzonych na wsi i o tym wszystkim co jest związane ze wsią w okresie letnim. Od czasu do czasu odwiedzam tam rodzinę. Może nawet kiedyś się już spotkaliśmy Jeszcze stworzycie tam małe piwowarskie zagłębie. Pewnie ktoś się znajdzie z Gołkowic, Świdnika, Podegrodzia itd W razie pytań piszcie, postaram się pomóc. Pozdrawiam Was i życzę udanego startu w piwowarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigor51 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Cześć. Urodziłem się i mieszkam w Rybniku, a w czasach szkolnych wakacje spędzałem w Waszej okolicy, w Olszance. Aż się łezka w oku kręci jak pomyślę o tych czasach spędzonych na wsi i o tym wszystkim co jest związane ze wsią w okresie letnim. Od czasu do czasu odwiedzam tam rodzinę. Może nawet kiedyś się już spotkaliśmy Jeszcze stworzycie tam małe piwowarskie zagłębie. Pewnie ktoś się znajdzie z Gołkowic, Świdnika, Podegrodzia itd W razie pytań piszcie, postaram się pomóc. Pozdrawiam Was i życzę udanego startu w piwowarstwie. Jeżeli będziesz gdzieś w tamtej okolicy lub gdzieś niedaleko Krk to pisz na priv. można by było się wymienić piwem, napić się jakiegoś wspólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi