gregi1 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czy macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie mogę kupić ciemne butelki PET 1l w miarę tanio? Obecnie kupuję jedną butelkę po 1,2 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Klops Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja kupuję drożej, niż ty - ale za to z kwasem chlebowym w środku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ja mam namiary na gości co sprzedaje po 35 gr - producent. Ale trzeba wziąć co najmniej 10 tyś. Więc trzeba by zebrać więcej osób - pewnie dużo więcej Ja może bym 500 łyknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Sarmackie 3.30zł w tym 1l litr piwa gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi1 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A czy piwo można przelać - do butelek po napojach gazowanych. Nie mowie tutaj o "białych-przeźroczystych" ale np. o jasno niebieskich, albo jasno zielonych. Czy coś mu się stanie? Czy musi być tylko w ciemnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Może być w jasnych, tylko trzeba przechowywać w ciemnych lub przykryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi