Lukas. Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Macie jakieś sprawdzone sposoby na stelaż pod herms? Próbuję znaleźć coś z drewna do włąsnoręcznego montażu, co mogło by być jednocześnie blatem roboczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam drewniany masywny dokładnie taki jak tutaj. Sprawdza się. EDIT: Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez PiwoLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mam drewniany masywny dokładnie taki jak tutaj. Sprawdza się. EDIT: stol_gospodarczy.jpg Grzanie tylko prądem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas. Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Rzeczywiście masywny. Ile mniej więcej kosztował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jak drewno to wiadomo, że grzanie tylko prądem. Koszty to drewno strugane na wymiar z tartaku, śrubunek i lakier do pomalowania. Razem ok. 300 zł. Sam składałem i malowałem. Ciężkie toto wyszło, ale takie ma być. Przecież na tym trochę kilogramów stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas. Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To prawda, chociaż ja myślałem o czymś lżejszym. Zastanawiałem się nad zrobieniem czegoś dłuższego, na czym mógłbym zamontować również zlew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 to takie coś nie za ciężkie i rozwojowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas. Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Fajne, tylko co to jest i gdzie to można dostać. No i cena też może być zaporowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 to są takie profile aluminiowe i tanie nie są http://allegro.pl/profil-profile-aluminiowe-uzywane-80x40-osprzet-i5118076465.html http://allegro.pl/profile-aluminiowe-20x20mm-do-mendelmax-1-5-xl-i5230112132.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi