nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 siema czy ktoś z Poznania lub okolic kto podsiada kadź z kega orientuje się gdzie najlepiej dać to do spawania i trawienia? znalazłem jakąś firmę na Junikowskiej 52A ale na stronce nie jest napisane nic o trawieniu. być może ktoś z naszego miasta już to przerabiał, więc jakby o to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avicena Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Każdy szanujący się spawacz czyści mechanicznie swoje dzieło i w razie potrzeby stosuje wytrawianie. W przeciwnym razie jest zwykłym partaczem. Gdybyśmy sami musieli coś obrabiać, szlifować, to pod żadnym pozorem nie używajmy tych samych ściernic, którymi była obrabiana stal rdzewna, bo nasza nierdzewka zapłacze rdzawymi łzami. Mnie się wydaje, że tam, gdzie wycinają w kwasówce laserem mają dobrych spawaczy. Wtedy zacznijmy szukać zaczynając od lasera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wyslij do czestochowy jak mało zajmuje... Jak nie polece ci kumpli w swarzedzu pozdro będę w swarzedzu do piątku powiedz co chcesz pospawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 w przyszłym tygodniu będę miał kega, potrzebuję go przerobić na kadź, wyciąć wieko, wspawać mufe pod zawór,pod czujnik (czujniki temperatury), dospawać nóżki i śruby pod stelaż do mieszadła oraz obudowę złącz elektrycznych grzałek. pytałem bo pewnie jest ktoś w Poz kto takie coś już robił i może wie gdzie najlepiej się z tym udać. wujek google za dużo nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentbrowar Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W Grodzisku Wlkp. firma PRM Grodzisk Wlkp. zapewne wykona takie "cuś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wyslij do czestochowy jak mało zajmuje... Jak nie polece ci kumpli w swarzedzu pozdro będę w swarzedzu do piątku powiedz co chcesz pospawac a gdzie w Swarzędzu? masz jakiś namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 zalasewo kolo swarzedza numer podam na priw jak chcesz nie wiem czy tam ci zrobia ale tam czesto jestem moge wziasc kega do siebie... ale zapytac tam mozesz tylko chlopaki maja mase roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiess Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 w Bogucinie przy drodze na Gniezno masz Cielucha lub w Kicine ulicy nie pamiętam ale to jest ta prowadząca na stadion wycinają laserowo i spawają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi