Ledaro Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Cześć! Witam wszystkich bardzo serdecznie. Gdańsk pozdrawia! ; ) Piwem interesuję się od kilku miesięcy można powiedzieć. 2 warki za sobą. Pierwsza to AIPA 17 blg. W dodatku z zacieraniem ; ) Słyszałem,że dosyć trudne jak na pierwsze, ale raz się żyje ; ) Jestem już po degustacji i muszę przyznać,że jest dobre. Nie wyczuwam wad, jest lepsze niż się spodziewałem Cieszę się z istnienia tak fajnego miejsca w internecie (wiki jest BARDZO pomocna). Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję na fajną przygodę z tym forum oraz z piwowarstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mołot Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Powodzenia. Dobrze, że się zacierania nie bałeś. Ja do tego dłuuugo się zbierałem, a w sumie nic strasznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledaro Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jak stwierdziłem,że chcę się w to bawić no to bez półśrodków ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi