mietekii Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Właśnie wsypałem 4,5 pilzneńskiego do gara, zacieranie infuzyjne. Planuję gęstwe s-33. Chmiel planowałem Hallertau spalt select, ale okazało się że nie mam go w zamrażalniku. Co w zamian? Mam na stanie Marynkę, Willamette, EKG, Fuggle, Lubelski, Challenger i Chinook (ale ten to raczej nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Lubelski lub marynka ale przelicz ibu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Marynka jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekii Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zatem Marynka. Danke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi