8Pi Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Pisząc miesiąc masz na myśli gotowe kapsle około 01 grudnia czy dopiero początek pracy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie potrafię Ci jasno odpowiedzieć na to pytanie. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i tyle. Ewentualnie cytując klasyka "Jak będą to będą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapTom Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Temat umarł śmiercią naturalną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 W sumie to nie. Po prostu czekamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 W sumie to nie. Po prostu czekamy.... Czy nadal czekamy? Pozdrawiam i życzę wesołych świąt. Podejrzewam, że nastepny update już w 2016? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tak. Czekamy (no chyba, że ktoś już stracił nadzieję, na pozytywne zakończenie tematu). Ze swojej strony mogę tylko przeprosić za zrobienie nadziei, no ale naprawdę nie mam żadnego wpływu na przyśpieszenie tematu. Reasumując - jak tylko dostanę info od producenta to niezwłocznie wszystkich zainteresowanych powiadiomię. ps. Dla tych co obchodzą: Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. A dla wszystkich: Samych udanych warek w 2016 roku! Nomad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flbc.piaseczno Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Każda firma poligraficzna majaca laser może wypalić logo na kapslu. Można nawet zrobić hologram 3D. Jeśli kogoś interesują takie tematy zapraszam na targi poligrafii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wszystko fajnie, tylko, że tu mamy kolor no i pozostaję jeszcze kwestia ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galdekor Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam. Chciałem zapytać czy temat nadruku na kapslach został rozwiązany? Jeżeli nadal jesteście zainteresowani to proponuję współpracę w zakresie zadruku metodą tampodruku w jednym lub dwóch kolorach. Kontakt biuro@galdekor.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jak już nas tu spamujesz to podaj jakąś cenę, przykłady ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Właśnie, może cena dla 1000 sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tak. Czekamy (no chyba, że ktoś już stracił nadzieję, na pozytywne zakończenie tematu). Ze swojej strony mogę tylko przeprosić za zrobienie nadziei, no ale naprawdę nie mam żadnego wpływu na przyśpieszenie tematu. Reasumując - jak tylko dostanę info od producenta to niezwłocznie wszystkich zainteresowanych powiadiomię. Hej Maciek wiesz coś może w temacie? Może warto się przypomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Sorki, ale z akcji jeden wielki CH*J. Wykonawca się wycofał, tak więc ja nie mam nic do gadania ps. Też mi szkoda, bo fajnie było by mieć własne kapsle. No ale cóż zrobić... chyba nadal kapslować "golasami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Bywa. Jeszcze zostaje opcja zakupu na allegro naklejek z logo browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Czemu się wycofał? Warunki mu nie pasowały? Czy zbankrutował , albo kolejny amber cwaniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Z tego co się dowiedziałem (telefonicznie), znalazł za mało chętnych, żeby móc zrealizować zamówienie Nie powiedział niestety jaka jest min. wartość zamówienia (ja miałem chętnych na jakieś. 60 tys. sztuk - jak widać za mało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jesli to canpak to tam min. milion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galdekor Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam serdecznie, przesyłam ofertę na zadruk na kapslach 26-29 mm (tampondruk)cena dla 1000 sztuk (nadruk bez kapsla) - 0,10 zł za szt. za kolor.cena dla 20000 sztuk (nadruk bez kapsla) - 0,05 zł za szt. za kolorprzyrząd 40 zł za kolorwysyłka około 20 złczas wykonania zlecenia uzależniony od ilości kapsli (od 3 do 5 dni roboczych)ceny netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galdekor Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Sorki, ale z akcji jeden wielki CH*J. Wykonawca się wycofał, tak więc ja nie mam nic do gadania ps. Też mi szkoda, bo fajnie było by mieć własne kapsle. No ale cóż zrobić... chyba nadal kapslować "golasami" witam, przyjmiemy zlecenie nadruku na kapsach, maksymalnie dwa kolory. Juz od ilości 1000 szt. dopracujemy projekt. Mozemy tez zamówić kapsle we własnym zakresie. Więcej informacji uzyskacie Państwo pod nr tel. 606 687 645, 792 054 777 lub na mail: biuro@galdekor.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 czyli 1 kapsel jak będzie 1000 szt i 2 kolory to cena kapsla + 20 gr kolory + 80 zł z tampony + 20zł wysyłka = 300zł bez kapsli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galdekor Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 czyli 1 kapsel jak będzie 1000 szt i 2 kolory to cena kapsla + 20 gr kolory + 80 zł z tampony + 20zł wysyłka = 300zł bez kapsli dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalu76 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam Sam poszukiwałem sposobu na własne kapsle i problem rozwiązałem. Jestem posiadaczem plotera laserowego i graweruje sobie kapsle Nie robiłem duzych nakładów - tylko własne potrzeby. Jeżeli jednak ktoś jest zainteresowany to jestem w stanie zrobić małe nakłady w jednym kolorze - grawerka za ok 60 zł z kapslami za 100 szt. Im więcej tym taniej oczywiście. Może kogoś to zainteresuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Pokaż jakieś zdjęcia jak to wygląda.. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez ras1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zamówiłem sobie 1000 sztuk naklejek na Allegro za 23zł. Docinane laserowo co do 1mm. Moim zdaniem efekt super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 białe tło/biały papier czy tam folia? ras13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi