Lili Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam zamierzam uwarzyć cykl piw belgijskich (Blond, Tripel ,Dubbel ) czy ktoś używał drożdży FM26 Belgijskie Pagórki do tego typu piw i jakie dają efekty? czy lepiej zainwestować w drożdże do piw belgijskich firmy Wyeast ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_72 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie używałem, natomiast piłem piwo zrobione na tych drożdżach (dubbel). Piwo smakowało wybornie, bardzo klarowne, same drożdże niesamowicie zbite na dnie butelki. Sam zamierzam popełnić coś na tych drożdżach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witbier i Saison też na nich dobrze wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się