ili Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Moim zdaniem za dobry termometr trzeba zapłacić trochę większe pieniądze. Termometr elektroniczny za 40 zł wiadomo, że długo nie pochodzi bo albo woda albo wilgoć itp. itd. Jak będę miał więcej kasy to zaopatrzę się w ten. Ma atest, kalibrowany, odporny na wilgoć - wodę. http://www.termoprodukt.com.pl/produkty/termometry-elektroniczne/przemyslowe/dt-34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja przymierzałem się kiedyś do jakichś solidniejszych sprzętów, ale na szczęście wpadł mi w ręce sprawdzony termometr z laboratorium i teraz kupuję "chińczyki" z aliexpress za 5zł z wysyłką, które mierzą stosunkowo dobrze... a jak któryś padnie, to w tej cenie nie ma po czym płakać. Do zacierania wolę używać jednak mojej laboratoryjnej "bagiety", ale do kontroli temperatury w trakcie fermentacji, albo podczas kwaszenia zacieru sprawdzają się idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliotMazur Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 zobacz co po wpisaniu regulator temperatury w allegro nie w wspomnę o eBayu i wyskoczyło mi coś takiego czyli tańsze o połowę , bo w twoim linku jest to samo tylko z obudową i włącznikiem kosztuje dwa razy tyle, a podłączenie jest bajecznie proste , zresztą było to był na forum jak taki regulator podłączyć. Przemyśl i licz pieniądze.Ja osobiście polecam rejestratory temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się