bnp Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 no co ty, ja nigdzie nie napisałem że mój strop skrobiowy kupczy jest "naturalny" to ty jesteś taki anty enzymom ? to w takim razie koniec od dzisiaj z pastą do zębów -enzymy, z proszkiem do prania- enzymy, z jedzeniem z talerzy mytych w zmywarce- enzymy, koniec z jedzeniem świnki i kurczaka bo karmione paszą z enzymami. Wszędzie te sztuczne enzymy, można fobii dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 no co ty, ja nigdzie nie napisałem że mój strop skrobiowy kupczy jest "naturalny" to ty jesteś taki anty enzymom ? to w takim razie koniec od dzisiaj z pastą do zębów -enzymy, z proszkiem do prania- enzymy, z jedzeniem z talerzy mytych w zmywarce- enzymy, koniec z jedzeniem świnki i kurczaka bo karmione paszą z enzymami. Wszędzie te sztuczne enzymy, można fobii dostać Nie no to jak pisał Kopyr, trzeba sobie gdzieś tą kreskę postawić i nie posuwać się w kierunku kopiowania produkcji przemysłowej. I w mojej ocenie dobrze poznać wiedzę na temat enzymów czy syropów skrobiowych, ale moim zdaniem nie koniecznie warto tych produktów używać na co dzień w swoim domowym browarze. Zresztą cały czas przy 4 składnikach nie jestem w stanie stworzyć receptury na idealnego bittera , to co dopiero kombinowanie z nowymi dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się