Gulasz Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam szanowną brać piwowarską zwracam sie do was z zapytaniem czy we Wrocławiu albo jego okolicach znajduje się jakiś magik który był by w stanie pomóc mi w dokończeniu fałszywego dna. Mianowicie udał mi się pozyskać materiał ze wstępną obróbką(tj wycięcie okręgu) jednak nadal pozostają do wycięcia szczeliny. I stąd moja prośba o pomoc czy wiecie gdzie albo czy ktoś może zrobić mi to(wycięcie szczelin) po kosztach? Bardzo będę wdzięczny za każde info bo od dwóch firm dostałem wycenę to tylko mogłem się zaśmiać na tak astronomiczne kwoty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawi Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 ja proponuje jeśli chcesz tanio ponacinać szlifierką kątową szczeliny tarczą 1mm ,będzie najtaniej.ja sobie tak zrobiłem tylko żę z rurką PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulasz Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) no w sumie jest to jakaś opcja jednak jak by się dało to załatwić cięciem laserowym albo strumieniem wody to był bym mega wdzięcny Edytowane 17 Lipca 2015 przez Gulasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 jednak jak by się dało to załatwić cięciem laserowym albo strumieniem wody to był bym mega wdzięcny Wydaje mi się że jeżeli ktoś zakupił takie urządzenia to nie po to aby wykonywać prace po kosztach... więc albo szlifierka albo płać i płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulasz Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 jak to mówią kto pyta nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi