MaxiKing Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich browarników, jestem nowy i dopiero przedemną pierwsza warka, ale sprzęt już praktycznie mam i trzy zestawy na pocztek do uwarzenia,więc tylko czekam na garnek i taboret i nadejdzie dle mnie wiekopomna chwila na start z nowym hobby. Jestem z okolic Kędzierzyna-Koźla,dla nie wtajemiczonych na opolszyźnie;-) i jak bym mógł liczyć na ewentualną radę czy inną pomoc będę bardzo wdzięczny. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez MaxiKing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witaj Powodzenia i samych udanych warek Zakłady Azotowe Kędzierzyn - Koźle Z dzieciństwa mi to utknęło w głowie bo jak jechałem do babci to właśnie przez Kędzierzyn- Koźle ( kierunek prudnik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxiKing Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Masz rację choć już teraz to jest Grupa Azoty, a w te okolice jeździsz jeszcze czasami? A Ty z daleja jesteś ,jeżeli to nie tajemnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pochodzę z Tychów , obecnie mieszkam w Irlandii . Ostatni raz tamtędy przejeżdżałem 3 lata temu . Rodzice z opolszczyzny pochodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi