Radziu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zapewne te szklanki były już pokazywane na forum, ale być może nie wszyscy je widzieli. Wszyscy polscy piwowarzy w końcu trafią na blog Kopyra i jego słynną szklankę sommelierów. Otóż w Makro pod Wrockiem natrafiłem na taką szklankę z krosna za 1/10 ceny oryginału (ale sprzedawanej w kompletach po 4). Przy okazji złapałem też zestaw 6 szklanek z czymś bardzo podobnym do TEKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 było już o tym szkle pisane,swego czasu zestawy były na promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoppyFlowers Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zasmucę cię - Kopyr już o niej mówił. Należy więc - pomimo jej fajności - jej nie kupować, bo była na blog.kopyra.com i jest już skopyrzona.O ile "Szklanki do piw rzemieślniczych" aka IPA Glass z Krosna nie widziałem to ja tego zestawu 2x 3 szkła nie polecam - jakoś źle mi leżały w rękach. A ten kieliszek to prędzej podobny do Edela (np. Pinty - http://images.sklepy24.pl/58995686/1471/large/pinta-edel-0-3l-.jpg) niż Teku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi