ThoriN Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Zapraszamy na kolejną edycję szkoleń sensorycznych z użyciem zestawów FlavorActiv. Szkolenia organizowane są przez Świętokrzyski Oddział Terenowy PSPD, a prowadzone są przez certyfikowanego sędziego z wieloletnim doświadczeniem. Kurs obejmuje rozpoznanie 10-ciu różnych próbek związków odpowiadających wadom w piwach. Tym razem będziemy pracować na innym zestawie aromatów (poziom II) niż poprzednio: - aldehyd octowy (kwaśne jabłko), - olejek chmielowy, - octan izoamylu (banan), - geraniol, - aldehyd izomasłowy (łuska), - heksanian etylu (czerwone jabłko), - maślan etylu (ananas, ser), - p-mentano-8-tiol-3-on (koci), - cis-3 heksenol (świeżo ścięta trawa), - kwas kaprylowy (kozi). Zgłoszenia proszę wysyłać na adres swietokrzyski@pspd.org.pl z podaniem nazwiska (lub nazwisk) oraz ewentualnie nr legitymacji PSPD. Termin: 29.08 (sobota), godzina 12:00 Miejsce: CraftBeer PUB, Piotrkowska 2, 25-510 Kielce Koszt: 40zł - członkowie PSPD, 60zł - osoby niezrzeszone Zapisy: swietokrzyski@pspd.org.pl Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez ThoriN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się