Jonasz Maruda Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Czy taka kolba nie pęknie podczas grzania na kuchence gazowej? http://allegro.pl/kolba-1000ml-szeroka-wysoka-jakosc-med-i5602304318.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoppyFlowers Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Szkło TERMISIL to unikalne szkło borokrzemowe = nie pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mam dwie identyczne kolby od tego sprzedawcy i z czystym sumieniem mogę polecić zakup. Gość ma jeszcze taborety gazowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ja też mam od tego sprzedawcy te samą kolbę i porządny taboret gazowy, polecam. Chociaż do starterów szukam już dwu litrowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jeśli dwultrowe to labglass w gtudniu mają promocje i wysyłają gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi