stjimmyjos Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W recepturach amerykańskich występuje składnik cocoa nibs - jak rozumiem jest to śruta kakaowa i jest ona praktycznie nie do dostania. Jakieś pomysły czym to zastąpić? Ziarnami kakaowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W recepturach amerykańskich występuje składnik cocoa nibs - jak rozumiem jest to śruta kakaowa i jest ona praktycznie nie do dostania. Jakieś pomysły czym to zastąpić? Ziarnami kakaowca? https://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=2616 http://ekoidea.sklep.pl/pl/p/Surowe-kruszone-kakao-BIO-200-g-Surovital/492 Możesz kupić też całe ziarno i sobie pokruszyć. stjimmyjos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się