WujekStaszek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Mam zamiar warzyć jutro piwo ze świeżym (niesuszonym), zamrożonym chmielem. W związku z tym mam pytanie - ile tej szyszki powinienem dać? To 10-20% więcej w porównaniu do granulatu tyczy się chmielu w szyszkach w ogóle czy chodzi o chmiel suszony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Chodzi o chmiel suszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekStaszek Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To ile procent więcej należ dać chmielu świeżego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Gdzieś czytałem, że ok. 4 do 5 razy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się