zbyszek73 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Mam pytanie, co to są piwa kalibracyjne? edit elroy: przeniesione do prawidłowego działu oraz poprawiłem za Ciebie błędy!! Jeżeli do jutra wieczór nie zainstalujesz (tak jak już prosiliśmy) Firefoxa, Operę albo jakąś inną nowoczesną przeglądarkę, to się na Ciebie wkurzę. Używasz przeglądarki z 2001 roku! Edytowane 29 Grudnia 2009 przez zbyszek73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No to nagrabiłeś sobie i na niebiesko, i na czerwono. Piwa kalibracyjne to takie, do których porównujemy (wzorce). Może wchodzić w grę zwykła degustacja, lub też konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 elroy bez nowej przeglądarki nie wchodze... to wiem do czego służą piwa kalibracyjne a skąd sie je bierze np kupuje w sklepie i porównuje z piwem uwarzonym w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 elroy bez nowej przeglądarki nie wchodze...to wiem do czego służą piwa kalibracyjne a skąd sie je bierze np kupuje w sklepie i porównuje z piwem uwarzonym w domu? Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a skąd sie je bierze np kupuje w sklepie? można wystrzelić na strzelnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 dzięki będę tak robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi